MONDAY, TUESDAY, THURSDAY, FRIDAY

PERIOD 1 OR 28:35 AM – 10:35 AM120 MINUTES (115 MINUTES + 5 FOR HR)  
PASSING/BRAIN BREAK10:35 AM – 10:40 AM5 MINUTES  
PERIOD 3 OR 410:40 AM – 1:05 PM145 MINUTES (115 MINUTES + 30 FOR LUNCH)
LUNCH12:35 PM – 1:05 PM30 MINUTES  
PASSING/BRAIN BREAK1:05 PM – 1:10 PM5 MINUTES  
PERIOD 5 OR 61:10 PM – 3:05 PM115 MINUTES  

WEDNESDAY

PERIOD 1 OR 28:35 AM – 10:15 AM100 MINUTES (95 MINUTES + 5 FOR HR)  
PASSING/BRAIN BREAK10:15 AM – 10:20 AM5 MINUTES  
PERIOD 3 OR 410:20 AM – 12:25 PM125 MINUTES (95 MINUTES + 30 FOR LUNCH)
LUNCH11:55 AM- 12:25 PM30 MINUTES  
PASSING/BRAIN BREAK12:25 PM – 12:30 PM5 MINUTES  
PERIOD 5 OR 612:30 PM – 2:05 PM95 MINUTES